Uw vastgoedkantoor te Nieuwpoort

Nieuwpoort

Handelspand met veel mogelijkheden gelegen op toplocatie

Handelspand Te koop

  Nieuwpoort

  24004

  Handelspand
  Te koop

  € 995.000


  Deel dit artikel
  Ontdek deze bekende en succesvolle viswinkel, gelegen op een uitstekende locatie aan de Kaai in Nieuwpoort-stad. Deze winkel beschikt over een prachtige en ruime etalage, waardoor de producten op aantrekkelijke wijze aan de vele voorbijgangers worden gepresenteerd. Deze mooie winkel straalt pure ambacht uit, waarbij elke ruimte en elk apparaat opmerkelijk goed en keurig onderhouden zijn. Hoewel het momenteel dienst doet als viswinkel, biedt dit commerciële pand nog veel mogelijkheden. 
  Het commerciële gelijkvloers beschikt over een ruime toonbank en is uitgerust met alle benodigde faciliteiten, waaronder een volledig uitgeruste keuken, sanitair, bijkeuken, een ruime ondergrondse kelder, het atelier en een garage.
  U heeft de mogelijkheid om het ruime appartement boven de winkel te huren. Dit appartement omvat een uitgestrekte woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en drie slaapkamers, waarvan één is ingericht als bureau.
  Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een goed draaiende viswinkel met bewezen omzet en een stabiele klantenkring, waardoor het een solide investering is voor zowel ervaren ondernemers als nieuwkomers op een toplocatie.

  Documenten

  Kenmerken

  Foto's

  Aanbod te koop handelspand

   6 Resultaten

   Nieuwpoort
   24004
   Handelspand Te koop
   € 995.000
    Veurne
    2386305
    Handelspand Te koop
    € 650.000
     Westende
     5384348
     Handelspand Te koop
     € 425.000
     Verkocht
      Veurne
      233052
      Handelspand Te koop
      Verkocht
      Verkocht
       Veurne
       238630
       Handelspand Te koop
       Verkocht
       Verkocht
        Oostduinkerke
        21/01220/066-22CCentu
        Handelspand Te koop
        Verkocht
        Christophe Decock

        Meer info ?

        Meer info

        Blijf op de hoogte

        Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwe panden in uw omgeving en kunnen deze informatie toesturen met uw toestemming

        Toestemming

        Aangezien wij werken met softwareprogramma Zabun om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden betreft de laatste nieuwe panden gelieve uw goedkeuring te geven om uw gegevens te mogen bewaren


        Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden