Uw vastgoedkantoor te Nieuwpoort

Huizen, appartementen… 
kopen, verkopen, huren of verhuren.

We kunnen het vast goed met elkaar vinden.
Century 21 Sea Port Nieuwpoort
Wij zijn met trots het nummer 1 TOP kantoor 2021 in België

Panden in de kijker

  Onze deur staat steeds voor u open

  Ons team staat dagelijks ter uw beschikking om u verder te helpen met uw vastgoedplannen. Century21 Sea Port, uw partner in uw zoektocht naar een appartement of studio, huis of villa in en rond Nieuwpoort.

  Ons kantoor

  Aanbod in Nieuwpoort

  Ontdek ons uniek aanbod appartementen en huizen, villa's te koop in Nieuwpoort. De ruimste keuze appartementen Nieuwpoort-Bad, Niewpoort-Stad en omgeving.

  Ontdek ons aanbod

  Kom ons bezoeken

  Laatste nieuws

  Residentie De Gilde

  Residentie De Gilde is een historisch unieke site in de stad Brugge. Fase I werd onlangs volledig uitverkocht.

  Win c21

  CENTURY 21 lanceert de eerste grote nationale vastgoed wedstrijd

  Jouw woning snel en zorgeloos verkopen? Vertrouw deze toe aan CENTURY 21 en grijp jouw kans.

  Getuigenissen

  • Appartement gekocht in Nieuwpoort via Century 21 Sea Port.Zeer positieve ervaring.Super begeleid door Christophe op een bijzonder klantvriendelijke manier !Absolute aanrader !!!

  • Century 21 te Nieuwpoort met Christophe als makelaar, samen met z'n team kunnen wij alleen maar aanraden aan iedereen die vastgoed wil kopen of verkopen aan de kust. Wij hebben een toffe en correcte samenwerking ervaren met aandacht voor je wensen en noden.Super vriendelijke gast, steeds tot uw dienst, houdt zijn woord !Zijn jarenlange ervaring in de sector is zeker een pluspunt dat voor ons leidde tot een vlotte verkoop. Bedankt Christophe.

  • De makelaar begreep onze wensen en heeft dan ook proactief een pand voorgesteld. Dit lag buiten onze zoekactie, maar perfect binnen onze eisen en budget. Leuke samenwerking! Er wordt extra aandacht besteed om goed naar de kandidaat-kopers te luisteren! Uiterst tevreden over onze aankoop :-)

  • Een aangename ervaring!

  • Heel aangenaam om met Christophe & Co te kopen en te verkopen ! Correct opgevolgd, vlot , stipt, ... !! ik zou zeggen de nieuwe referentie in Nieuwpoort :)

  • Heel tevreden klant. Na heel wat (ok) makelaars te hebben bezocht, hadden we hier direct het gevoel dat we aan het goede adres waren, dat deze makelaar ons echt zou kunnen helpen. Dit is ook gebleken. Gedane beloftes werden ook gehouden.

  • Mijn centra 21-makelaar regelde alles .Ons appartement was in minder dan 2 weken verkocht . Top gedaan Team Centry 21!

  • Na meerdere verhuizingen en heel wat ervaring met Immobiliënkantoren (ook enkele in Nieuwpoort) kan ik stellen dat voor mij Century 21 SEAPORT met kop en schouders uitsteekt boven zijn 'conculega's'.Christophe heeft mijn appartement verkocht in een record-tijd. Hij is een dynamische man, vlot ter taal, met charisma, MAAR: hij doét wat hij zegt en hij komt zijn beloften na. Telkens weer communiceert hij vlug, correct, duidelijk. Tevens heeft hij empathie: hij begrijpt meteen hoe de klant ineen zit, wat hij wenst of nodig heeft --> zo kan hij heel doelgericht zoeken. Zijn humor en levensvreugde werken aanstekelijk. Christophe doet zijn werk goed, maar vooral grààg: zijn 'job' is zijn hobby en dat merk je !En... ongelooflijk maar waar: Toen ik na de verkoop van mijn appartement geen nieuw appartement vond in zijn aanbod, bood hij mij daadwerkelijk hulp aan tijdens mijn zoektocht elders !!!Ik geef Century 21 SEAPORT een 10 op 10.

  • Top ervaring. Wij hadden ons oog laten vallen op mooi appartement, maar Christophe heeft toch de nodige tijd uitgetrokken om ook nog een aantal alternatieven te laten zien. Dat maakte onze keuze niet makkelijker (waren ook enkele pareltjes tussen) maar uiteindelijk toch bij onze eerste keus gebleven. En, ...., de service eindigt niet bij het ondertekenen van de compromis! Ook daarna blijft Christophe hulpzaam, en heeft ons ook nog verder geholpen met de zoektocht naar een geschikte garagebox.Al bij al dus een supper ervaring

  • Tout s'est très bien passé pour l'achat de notre nouvelle maison,nous avons eu a faire à des gens très compétents et serviable.Merci a Christophe

  • Wij hebben ervaring zowel als koper als verkoper en als verhuurder bij Century 21 Sea Port. Wij zijn uiterst tevreden: zeer professioneel advies, altijd bereikbaar, zeer vlotte samenwerking. Ze gaan werkelijk een "extra mile" voor u en dat is het wat het hem doet voor ons.

  • Wij kochten een vakantiehuis in Nieuwpoort. Christophe van Century 21 was hierbij een fantastische begeleider. Oprecht. To the point. Zeer hulpvaardig (ook na aankoop). Zeer correct in alle administratie. Zo hoort een immomakelaar te zijn. Als je iets zoekt in regio Nieuwpoort raadt ik Century 21 zeker aan! Een voltreffer.

  • Wij waren op zoek naar een appartement in Nieuwpoort en Christophe heeft ons hier prima bij geholpen.Hij is eerlijk en betrouwbaar en was ook bereid zich in het weekend hiervoor vrij te maken.Door zijn jarenlange ervaring voelde hij direct aan wat we wilden zodat alles in een korte tijd geregeld was.We kunnen zijn diensten dan ook alleen maar aan iedereen aanbevelen

  • Wij zijn heel tevreden over Christophe. Hij is vlot, klantvriendelijk, eerlijk in zijn advies, volgt de zaken stipt op, kortom een persoon met kennis van zaken en heel toegankelijk. Wij zijn enorm goed begeleid in het maken van onze keuze.

  • Wij zijn zeer tevreden geweest van Christophe de vastgoedmakelaar. Het is een topverkoper die aandacht besteed aan de wensen van de koper. Super vriendelijk en altijd tot u dienst. Zeker aan te bevelen!!

  • Zeer tevreden van de service. Aangename makelaar, luistert naar de wensen van de klant en is oplossingsgericht. Denkt mee met de klant. Betrouwbaar ! Je bent hier aan het goede adres !

   Ons team

   Ons team staat klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Dus spring gerust even binnen!

   Maak kennis
   Schrijf u in op onze nieuwsbrief

   Nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte

   Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwe panden in uw omgeving en kunnen deze informatie toesturen met uw toestemming

   Toestemming

   Aangezien wij werken met softwareprogramma Zabun om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden betreft de laatste nieuwe panden gelieve uw goedkeuring te geven om uw gegevens te mogen bewaren


   Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden