Uw Immo vastgoedkantoor te Nieuwpoort

Glasses

Diensten

Onze diensten

Met ons kantorennetwerk aan de Westkust, kennen wij de vastgoedmarkt aan de kust als onze broekzak.

Het is onze overtuiging dat een woning zeker verkocht raakt als die het juiste prijskaartje draagt. Wij maken dan ook in de eerste plaats werk van een correcte prijsbepaling. Voor een extra duwtje in de rug schakelen wij de technologieën van de 21ste eeuw in. We zetten ook sterk in op online aanwezigheid met onze drukbezochte sociale media, maar blijven evenzeer een persoonlijk aanspreekpunt. Ons kantoor ligt op een zeer goede ligging in Nieuwpoort-bad, waardoor onze etalage heel wat visibiliteit geniet.

Een onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie: dié krijgt u van elk CENTURY 21-kantoor. Concreet omvat de garantie onder meer een marktanalyse van de verkoopwaarde, het professioneel afhandelen van de verkoop enz. Uw CENTURY 21 vastgoedspecialist geeft u graag alle info en duiding, volledig op maat.

Magazine c21

Magazine Century 21

Download de laatste versie van de C21 magazine!

Uw huis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk

Wenst u uw eigendom op een professionele manier in de markt te plaatsen?

Wenst u een vlotte en constructieve samenwerking voor al uw vragen gerelateerd aan de immo markt in Nieuwpoort? Neem dan zeker contact op met ons en ontdek onze flexibiliteit en gemotiveerde drive! Wij maken graag tijd voor u om een gratis, vrijblijvende waardebepaling op te maken van uw pand en de mogelijkheden voor verkoop van uw pand te bespreken.

Met ons team begeleiden wij u graag om de geschikte koper te vinden voor uw eigendom. Met ons groot bestand aan klanten hebben wij steeds de geschikte klant voor uw eigendom.

Century 21 Sea Port is de marktleider in verkoop in Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad voor elk type vastgoed, gaande van luxe villa’s, appartementen, huizen, studio’s. Century 21 Sea Port is de makelaar bij uitstek, wij helpen u graag verder met al uw vragen over de Nieuwpoortse vastgoedmarkt. Spring binnen in ons kantoor om kennis te maken met ons team, of bel ons voor een gratis schatting!

Eigendom verkopen?

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwe panden in uw omgeving en kunnen deze informatie toesturen met uw toestemming

Aangezien wij werken met softwareprogramma Fortissimo om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden betreft de laatste nieuwe panden gelieve uw goedkeuring te geven om uw gegevens te mogen bewaren


Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden